2021. feb 09.

Színezze ki otthonát ezekkel a nagyszerű tippekkel

írta: JozsFm
Színezze ki otthonát ezekkel a nagyszerű tippekkel

Színezze ki otthonát ezekkel a nagyszerű tippekkel

 

Az otthoni javítások nagyszerű ötlet az otthon értékének növelése és otthona kellemesebbé tétele érdekében, de rossz esetben  katasztrófa lehet. Kis gondolással és erőfeszítéssel elkerülhető, hogy további fejlesztésekkel javítsuk ki az otthoni fejlesztéseket. Az alábbi tippek segítségével gyakorolhatja a megfelelő gondolkodásmódot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden otthoni fejlesztése sikeres.

Az otthon felújításakor mindig közel kell maradnia az otthon eredeti karakteréhez. Ha utcáját viktoriánus kori tudorok szegélyezik, és úgy dönt, hogy otthonát üveg homlokzatú tisztelgéssé változtatja a modern építészet előtt, az kényelmetlenül kitűnik és bosszantja szomszédait. Ezenkívül minél jobban különbözik az otthon eredeti szerkezetétől, annál magasabb a felújítás költsége, és annál kisebb az esélye a befektetés megtérülésének elérésére.

Milyen karaktere van a környékének? Lehet, hogy egy viktoriánus mézeskalács házról álmodik, de ez nevetségesnek tűnik egy osztott szintű tanyákkal teli utcán. Ha külső házának átalakítása jól keveredik más utcai házakkal, sokkal nagyobb esélye van arra, hogy gyorsan vevőt találjon, amikor készen áll a költözésre.

Ha víz szivárog a csap csapjának tetején, kétféleképpen oldhatja meg ezt a problémát. Először próbálja meg meghúzni a tömszelence anyáját. A tömszelence anya a helyén tartja a csap orsóját. Ha ez nem működik, próbálja meg kicserélni az orsó gumitömítését, más néven O-gyűrűt.

Ha hiányzik a készpénz, és megpróbálja kitalálni, hogyan hozhat létre egyedi hátlapot a konyhájához, vásárolhat néhány szép mintás tapétát. Eközben ez nem biztos, hogy állandó megoldás; gyakran kiválaszthatja a terveket, vagy megtarthatja, amíg meg nem engedheti magának a csempézést. Akár különböző mintás háttérképeket is vásárolhat, és apró alakokra vághatja őket, hogy saját fali mozaikját hátrafelé tervezhesse.

Olcsóbb, ha maga csinálja, vagy fizet valaki másnak? Ha úgy dönt, hogy teljesen elvégzi a fürdőszobáját, de semmit sem tud a vízvezeték-szerelésről, akkor előnyös lehet fizetnie egy vízvezeték-szerelőnek, hogy bejöjjön. Ezenkívül megnézheti az önsegítő könyveket a helyi épületszolgáltatónál. Ne félj kérdezni. Egy egyszerű projekt nem járhat többe a tapasztalatlanság miatt.

Ha vidéken él, fontolja meg a tartalék generátor megvásárlását. Ha kialszanak a lámpák, és néha a fűtés is ettől függ, akkor órákig vagy akár napokig is áram nélkül maradhat komolyan zord időben. Az áramfejlesztő segíthet gondoskodni azokról a szükségletekről, amelyek nélkül nem lehet megtenni, amikor az áram kimerült.

Ha otthonában minden szekrény és fiók megtelik, fontolja meg, hogy egy kertes tárolóházat épít az ingatlanán. Ezek a szerkezetek jelentős értékkel növelik az otthon viszonteladási értékét, és ideálisak kerti eszközök, szerszámok, pázsit extra bútorok és egyéb, kívülről biztonságosan tárolható tárgyak tárolásához.

Büszke legyen és örüljön munkájának, miközben megpróbálja jól érezni magát. Amíg szem előtt tartja a biztonságot, érezze jól magát a ház átalakításával. Ha pozitív kilátásokkal rendelkezik az otthoni fejlesztések során, akkor nagyobb eséllyel kitart a céljaival és időben elvégzi a munkát.

A fenti okos tippek arra késztetik Önt, hogy az otthoni fejlesztéseket úgy nézze meg, mint egy profit, így a projektjei mind egyenesen a siker felé vitorláznak, ahelyett, hogy drágább, kacskaringós utat választanának oda, ahová végül szeretnének jutni. Megfelelő hozzáállással és mentális felkészüléssel otthonát álomhellyé alakíthatja.

Szólj hozzá

Színezze ki otthonát ezekkel a nagyszerű tippekkel